Ostali sportovi

Kvesić slavio u zadnjem kolu grupne faze, ali ostao bez polufinala

Mihaela Bradovski • subota, 07.08.2021.
Kvesić slavio u zadnjem kolu grupne faze, ali ostao bez polufinala

Ivan Kvesić upisao je pobjedu u zadnjem kolu grupne faze protiv Amerikanca Briana Irra, ali to mu nije pomoglo da izbori polufinale olimpijskog turnira...

Dvije pobjede i dva poraza ishod je nastupa Ivana Kvesića u skupini olimpijskog turnira. Kvesić nije uspio proći u polufinale, prilika je postojala, ali loše odrađen meč protiv Kanađanina Gaysinskog bio je ključan.

Nakon startne pobjede protiv Tarega Hamedija, uslijedila su dva poraza, tijesni u završnici od Iranca Sajada Ganjzadeha te uvjerljiv protiv Gaysinskog, a ostali mečevi raspleli su se tako da je Kvesić ostao bez šanse za polufinale neposredno prije svog zadnjeg nastupa.

U zadnjem kolu borio sa s Amerikancem Irrom, odradio je bolji meč i upisao pobjedu 3:1, ali bez obzira na to nije imao šanse za prolaz dalje jer je u meč ušao s dva osvojena boda, a dvojac na vrhu već je imao po pet.

Kvesić je u Tokio došao s velikim ambicijama, imao je problema s ramenom i u drugom kolu mu se ukazivala pomoć i možda je i to razlog lošeg meča u trećem kolu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!