Nogomet

Tomić: 'Imamo aktivan rezultat, nadamo se čudu uz pomoć publike'

Matej Kačan • četvrtak, 19.08.2021.
Tomić: 'Imamo aktivan rezultat, nadamo se čudu uz pomoć publike'
Foto: Pixsell

Trener Rijeke Goran Tomić komentirao je remi protiv PAOK-a u Solunu, a usprkos primljenom pogotku u sudačkoj nadoknadi nije očajavao...

Premda je Rijeka u posljednjim sekundama ispustila pobjedu u Solunu, u riječkom taboru ostaje optimizam. Goran Tomić svjestan je da su Grci bili bolji u drugom poluvremenu, ali i vjeruje u čudo na Rujevici.

"Malo nas je dijelilo od jedne velike pobjede. Možemo samo čestitati igračima na uloženom trudu. Stvarno su se maksimalno potrošili. U prvom poluvremenu su odigrali jako dobro, dok su nas u drugom poluvremenu Grci jako pritiskali, nismo uspjeli izaći iz svog šesnaesterca, više razviti igru. Od toliko kornera, jedna je lopta ušla u mrežu, ali to ništa ne umanjuje. Imamo aktivan rezultat, a sada se nadam da ćemo uz pomoć naše publike napraviti čudo."

Svi su očekivali PAOK koji će dominirati jer je slovio kao favorit, a Tomić je za Novi list ponovio da vjeruje u pobjedu na domaćem terenu i prolaz.

"Svi su sada vidjeli da imaju fantastične pojedince, koji 'jedu' loptu. Morat ćemo na našem terenu pružiti maksimum jer jedino tako možemo proći tako čvrstu ekipe. No, vjerujem u svoju momčad, u grotlu Rujevice možemo izboriti skupinu", zaključio je trener Rijeke.

FOTO: Ivo Čagalj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!