Ostali sportovi

Hrvatske odbojkašice stigle u Beograd: 'Neočekivano igramo protiv puno lakšeg protivnika'

Sportnet, Mihaela Bradovski • petak, 27.08.2021.
Hrvatske odbojkašice stigle u Beograd: 'Neočekivano igramo protiv puno lakšeg protivnika'
Foto: Pixsell

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija pripremala se za Rusiju, ali ipak će u osmini finala Europskog prvenstva igrati protiv Francuske koja je svakako bolji izbor...

Hrvatske odbojkašice nakon ranojutarnjeg treninga krenule su za Beograd gdje će 29. kolovoza igrati utakmicu osmine finala. Hrvatska će za suparnika imati trećeplasiranu reprezentaciju skupine A, a to će biti Francuska.

"Stigle smo u Beograd kako bismo igrale drugu fazu natjecanja Europskog prvenstva. Igrat ćemo protiv Francuske. Svi smo mislili da nas očekuje Rusija, no neočekivano, u zadnji trenutak, saznale smo da ćemo igrati protiv Francuske. Francuska će nam biti puno lakši protivnik nego Rusija, jer smo protiv nje već igrale. To je ekipa s kojom smo već pokazale da možemo igrati te da se s njom možemo boriti. Dat ćemo sve od sebe kao u prethodnim utakmicama te se nadamo pozitivnom rezultatu", izjavila je Rene Sain.

"Sretne smo i zadovoljne jer smo uspjele ostvariti svoj cilj, a to je bio prolazak grupne faze na drugom mjestu. Sada se okrećemo Beogradu i protiv ekipe Francuske pokazat ćemo ono što znamo. Mislim da imamo dobre šanse za prolazak dalje. Čekamo još detaljnu analizu protivnika te smatram da ćemo se dobro pripremiti i ako damo sve od sebe nadam se da ćemo imati pozitivan rezultat", izjavila je Božana Butigan.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!