Ostali sportovi

Sandra Perković odnijela pobjedu na mitingu Dijamantne lige u Parizu

Branimir Korać • subota, 28.08.2021.
Sandra Perković odnijela pobjedu na mitingu Dijamantne lige u Parizu

Sandra Perković pokazala je da je ostavila Olimpijske igre u Tokiju iza sebe i odnijela je pobjedu na mitingu Dijamantne lige u Parizu. Iza sebe je ostavila Yaime Perez i olimpijsku pobjednicu Valarie Allman...

Nakon Olimpijskih igara u Tokiju Sandra Perković bila je tužna, ljuta i razočarana te je najavila da će se vratiti na vrh. Odmah je na mitingu Dijamantne lige u Parizu pokazala pravo lice i odnijela pobjedu.

Imala je najbolji hitac u toj famoznoj šestoj seriji, ali i uoči nje bila je na vodećoj poziciji tako da njenoj pobjedi nema ni najmanje zamjerke.

Sandra je imala tri ispravna hica i sva tri bila su daleka. Nakon neispravnog hica u prvoj seriji, u drugoj je bacila 66.08 i odmah zasjela na prvo mjesto.

U šestu seriju ušle su Sandra, Yaime Perez i Valarie Allman, a Perković je bacila disk na 65.68 i tako došla do pobjede.

Perez je završila na drugom mjestu s bačenih 65.31 što je bio njen najbolji hitac dana, a Allman je završila kao treća s 64.51, također svojim najboljim hicem natjecanja.

Inače Allman je imala samo četiri centimetra bolji hitac nakon pet serija od Brazilke Liliane Ce.

Disk:
1. Sandra Perković (Hrvatska) 65.68
2. Yaime Perez (Kuba) 65.31
3. Valarie Allman (SAD) 64.51

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!