Vodeni sportovi

Jug u skupini s Pro Reccom, Mladost kreće u kvalifikacijama

HINA, Mihaela Bradovski • petak, 03.09.2021.
Jug u skupini s Pro Reccom, Mladost kreće u kvalifikacijama
Foto: Pixsell

Održan je ždrijeb skupina vaterpolske Lige prvaka, a u ždrijebu je bio i hrvatski predstavnik Jug. Zagrebačka Mladost probat će kroz kvalifikacije izboriti prolaz u skupinu...

Vaterpolisti dubrovačkog Juga igrat će u skupini B nove sezone Lige prvaka zajedno sa aktualnim prvakom talijanskim Pro Reccom, njemačkim klubovima Waspo 98 Hannover i Spandau 04 Berlin, pobjednikom Eurokupa Marseilleom, Steauom iz Bukurešta, te sa još dvije momčadi koje prođu tri kruga kvalifikacija. To je odlučeno u petak na ždrijebu u talijanskoj Ostiji.

Zagrebačka Mladost uključuje se u borbu za Ligu prvaka u drugoj rundi kvalifikacija, koja je na rasporedu od 8. do 10. listopada.

Skupinu A čine europski viceprvak Ferencvaroš, španjolska Barceloneta, grčki Olympiakos, Dinamo iz Tbilisija, dva srpska kluba Novi Beograd i Radnički iz Kragujevca, te dva kluba koja prođu kvalifikacije.

Natjecanje u grupnoj fazi počinje 26. listopada i trajat će do 15. lipnja sljedeće godine, a završni turnir (Final Eight) bit će održan u Beogradu od 30. lipnja do 2. srpnja, a siguran sudionik bit će Novi Beograd koji je domaćin turnira.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!