Ostali sportovi

Ivušić: 'Ovo je debi iz snova, ponosan sam što sam dio Vatrenih'

Branimir Korać • subota, 04.09.2021.
Ivušić: 'Ovo je debi iz snova, ponosan sam što sam dio Vatrenih'

Ivica Ivušić debitirao je u dresu reprezentacije u vrlo teškoj utakmici protiv Slovačke i odigrao je jako bitnu ulogu u osvajanju tri boda...

Prvi nastup u dresu reprezentacije i odmah ključna uloga u osvajanju tri boda. Ivica Ivušić nije skrivao zadovoljstvo nakon pobjede u Bratislavi 1:0.

"Ovo je debi iz snova, mogao sam samo priželjkivati ovakav dan. Ostvarili su mi se svi dječački snovi, ali najvažnije je da smo uzeli tri boda i nastavljamo borbu za Katar."

Vratar Osijeka obranio je nekoliko teških udaraca i spasio je Hrvatsku u završnici kada je Slovačka pritisnula.

"Ekipa je odradila sjajan posao na terenu i zaslužili smo ovu pobjedu. Meni je drago što sam dao svoj doprinos i stvarno sam ponosan što sam dio Vatrenih."

U reprezentaciju je došao svjestan kako mora čekati priliku iza Dominika Livakovića i dočekao ju je ozljedom prvog hrvatskog vratara.

"Bio sam sretan što ću igrati iako, naravno, nije mi bilo drago zbog Livakovićeve ozljede. Bio sam spreman i odlučan, hvala Bogu sve je prošlo dobro."

Ivušić vjeruje kako je Hrvatska posve zasluženo slavila.

"Osjetio sam da trebamo zabiti jer smo stvarno bili bolji protivnik kroz cijelu utakmicu. To se pokazalo na kraju i idemo po sva tri boda u Split."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!