Nogomet

Oršić: 'Teren je bio težak i nije se moglo igrati posebno lijepo'

Mihaela Bradovski • subota, 04.09.2021.
Oršić: 'Teren je bio težak i nije se moglo igrati posebno lijepo'

Mislav Oršić krenuo je u prvih 11 umjesto Ivana Perišića mi dobro ga je zamijenio. Zatresao je jednom i gredu te pokazao kako se na njega može računati.

Tri boda su najbitnija, ustvrdio je Mislav Oršić nakon što je Hrvatska uz dosta muke slavila na gostovanju u Bratislavi protiv Slovačke.

"Ovo je stvarno jako bitna pobjeda, utakmica je bila teška, teren je bio težak i nije se moglo igrati posebno lijepo. Uvijek su dodavanje-dva bili dobri, ali treće već nije. Najbitnije je da smo pobijedili i uzeli tri boda i da idemo dobro prema SP-u."

Slovaci su najžešće pritisnuli u završnici kada je bilo vatreno u 16 metara.

"Nisu ni oni imali neke sad velike i izrazite prilike, jedino tih zadnjih par trenutka s ubačajima. Najbitnije je da smo sve to izvukli i odnosimo sva tri boda."

"Na početku smo bili dobri, malo je nedostajalo za neku još bolju šansu i da zabijemo gol, stalno smo bili blizu tome, ali nismo to uspjeli napraviti. Ipak u drugom poluvremenu fantastičnim golom Broza došli smo do tri boda."

Hrvatska sada s više samopouzdanja dolazi u Split gdje će igrati protiv Slovenije.

"Uvijek je dobro pobijediti, imaš više samopouzdanja, nadamo se velikom broju navijača, svi se sjećamo kako je bilo protiv Mađara i radujemo se toj utakmici."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!