Rukomet

Nexe u drugom pretkolu Europske lige protiv neugodnih Danaca

Mihaela Bradovski • srijeda, 08.09.2021.
Nexe u drugom pretkolu Europske lige protiv neugodnih Danaca
Foto: Pixsell

Rukometaši Nexea u drugom pretkolu Europske lige igrat će protiv danskog Bjerringbro/Silkeborga koji je prošle sezone zauzeo četvrtu poziciju u danskom prvenstvu...

Nexe neće imati jednostavan posao u drugom pretkolu Europske lige. Protivnik mu je Bjerringbro/Silkeborg, danski predstavnik, vrlo kvalitetna momčad s kojom će Našičani imati pune ruke posla.

Prvi susret na rasporedu je 21. rujna u Danskoj, a odluka će pasti tjedan dana kasnije u Našicama kada je na rasporedu uzvratni dvoboj.

"Prije svega, naša je velika želja plasirati se u grupnu fazu natjecanja i vrlo dobro znamo da na tom putu nema lakih protivnika. Sigurno će se u ovom drugom pretkolu puno dobrih ekipa oprostiti od EHF Europske lige jer ima strašno dobrih parova koji su izvučeni. Mi ćemo se istinski potruditi da nam se to ne dogodi, iako smo izvukli renomiranu dansku momčad. Ekipa s puno kvalitetnih igrača koji igraju brz i moderan rukomet, kao uostalom i svi Skandinavci. Prva se utakmica igra u Danskoj i mislim da moramo odigrati izuzetno kvalitetno i pametno. Svih 120 minuta ekipa će morati biti na optimalnoj razini ako želimo dočekati proljeće u Europi", poručio je Branko Tamše za klupsku stranicu.

FOTO: Saša Miljević/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!