Nogomet

Herrera: 'Kontrolirali smo većinu utakmice', Kimpembe: 'Ključno je da nismo izgubili'

Jan Šneler • srijeda, 15.09.2021.
Herrera: 'Kontrolirali smo većinu utakmice', Kimpembe: 'Ključno je da nismo izgubili'

Nakon iznenađujućeg remija protiv Club Bruggea (1:1), nogometaši PSG-a objektivno su priznali kako njihova igra nije bila na potrebnoj razini...

Nakon šokantnog poraza Manchester Uniteda od Young Boysa, u prvom kolu Lige prvaka veliko iznenađenje priredio je i Club Brugge. Premda Belgijci nisu slavili, uzeli su bod bogatom i favoriziranom PSG-u.

Parižani su prilično loše odigrali cijelu utakmicu, nikako nisu mogli povezati linije, djelovali su suviše tromo i bezidejno u napadačkom dijelu. Na trenutke je čak Club Brugge bio opasniji protivnik i imao značajne prilike.

"Nismo igrali fantastično, ali mislim da smo odigrali dovoljno za pobjedu. Kontrolirali smo većinu utakmice, iako su oni imali dobrih prilika u drugom dijelu. Ovo je Liga prvaka i sve momčadi su kvalitetne", rekao je nakon susreta strijelac Ander Herrera.

Jednako realan bio je i branič Presnel Kimpembe koji je vodio veliku bitku s brzim i neugodnim napadačima Club Bruggea.

"U Ligi prvaka morate respektirati svakog protivnika, iako smo mi na papiru jača momčad. To ipak morate pokazati na travnjaku. Osvojili smo večeras bod i ključno je da nismo izgubili", rekao je branič PSG-a.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!