Nogomet

Klopp: 'Previše smo se zaigrali krajem prvog dijela', Pioli: 'Podosta ćemo naučiti iz ove utakmice'

Jan Šneler • četvrtak, 16.09.2021.
Klopp: 'Previše smo se zaigrali krajem prvog dijela', Pioli: 'Podosta ćemo naučiti iz ove utakmice'

Europski klasik između Liverpoola i Milana (3:2) završio je pobjedom engleske momčadi, ali Rossoneri su pokazali da neće biti bezazlen protivnik u ovosezonskoj Ligi prvaka...

Za razliku od prošle sezone kada je igra Liverpoola bila na trenutke izuzetno loša, ove sezone Redsi pokazuju znakove onih sjajnih nastupa od prije par godina. Svojom prepoznatljivom igrom mogli su riješiti pitanje pobjednika već na samom početku, ali promašeni kazneni udarac i malo nediscipline vratilo je Milan u igru.

"Krenuli smo fenomenalno. Otvarali smo prostor, nismo im dali nikakvu šansu da nas ugroze. Osim posljednjih deset minuta prvog dijela, bio je to nogomet koji želim da igramo. Previše smo se zaigrali krajem prvog dijela, nismo se branili organizirano", rekao je Jurgen Klopp.

Trener Liverpoola ipak je bio zadovoljan odgovorom momčadi u nastavku, a sjajnim pogotkom iz voleja Jordana Hendersona, Redsi su došli do tri boda. S ocjenom Kloppa slaže se i trener Milana Stefano Pioli.

"Očekivali smo jaki početak Liverpoola, ali bili smo previše statični. Atmosfera na stadionu i kvaliteta protivnika su nas ponijeli. Moramo se u budućnosti braniti puno bolje. Nažalost, nakon našeg preokreta u prvom dijelu, kaznili su nas u nastavku i to nakon naših grešaka. Podosta ćemo naučiti iz ove utakmice", zaključio je trener Milana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!