Nogomet

Guardiola: 'Kvaliteta naših igrača je presudila', Klostermann: 'Primili smo previše golova'

Jan Šneler • srijeda, 15.09.2021.
Guardiola: 'Kvaliteta naših igrača je presudila', Klostermann: 'Primili smo previše golova'

Nevjerojatan susret Manchester Cityja i Leipziga završio je s čak devet pogodaka, a nakon utakmice obje strane suglasne su kako se radilo o sjajnom dvoboju...

Igračem utakmice između Manchester Cityja i Leipziga proglašen je napadač njemačke momčadi Christoph Nkunku. Činjenica da je postigao tri pogodaka neće ga previše veseliti jer su Građani postigli čak šest i teniskim rječnikom - osvojili prvi set.

Fenomenalni susret dviju momčadi koje gaje napadački nogomet nije mogao drugačije završiti, a s time se slaže i trener Cityja Pep Guardiola koji je bio pun hvale za današnjeg suparnika.

"Leipzig se nikada ne predaje, imaju poseban način kako napadaju. Igraju za sve ili ništa i šalju sjajan signal nogometnoj publici. Oni su fantastična ekipa, puna mladih i snažnih igrača. Danas je presudila kvaliteta naših igrača i zato smo došli do slavlja", rekao je nakon susreta Guardiola.

Premda su zabili tri pogotka i na trenutke bili blizu iznenađenju, nogometaši Leipziga nisu krili razočarenje. Ipak, ne trebaju osjećati sram ili neugodu jer su doista pokazali sjajno lice i podosta namučili jednu od najboljih i najuigranijih momčadi današnjice.

"Razočaravajuće je ovako izgubiti, ali činjenica je da smo primili previše golova. Mogli smo se puno bolje braniti u određenim situacijama, ali nažalost nismo dobro reagirali i nemilosrdno smo kažnjeni", dodao je branič Leipziga Lukas Klosterman.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!