Nogomet

Krznar: 'Počeli smo porazom što nije dobro, teško se vratiti nakon jeftinih pogrešaka'

Jan Šneler • četvrtak, 16.09.2021.
Krznar: 'Počeli smo porazom što nije dobro, teško se vratiti nakon jeftinih pogrešaka'
Foto: Pixsell

Loše je izgledao Dinamo protiv West Hama (0:2) u prvom kolu Europske lige, a trener Damir Krznar priznao je da je Dinamo u dobrom dijelu utakmice bio u podređenom položaju...

Nažalost, Dinamo nije na najbolji način otvorio nastup u Europskoj ligi. Protiv West Hama, Modri su djelovali prilično skromni, nisu bili na razini na kojoj smo ih znati gledati proteklih godina, a protiv ovakvog protivnika, to se kažnjava.

"Počeli smo nastup u Europskoj ligi porazom što nije dobro. Igrali smo u prvom dijelu podređenu ulogu. Patili smo u obrani, trebalo nam je više prostora za tranziciju, nismo odradili dobro kontre. Trebali smo biti strpljivi i pametni, nažalost dogodila se greška iz koje smo primili gol. U drugi dio smo krenuli bolje, ali opet nova greška i onda je teško vratiti se", rekao je nakon susreta Damir Krznar.

Trener Dinama morao se nadovezati i na pitanje u vezi Kevina Theophilea - Catherinea koji je ponovno napravio kardinalnu grešku nakon koje je West Ham došao do vodećeg pogotka. Francuski stoper sjajan je igrač, puno je toga donio Dinamu, ali njegove greške u europskim susretima više nisu rijetkost, nego nažalost pravilo.

"Što se tiče Theophilea, takve se greške događaju. To je jedna neforsirana greška, neobjašnjiva je, ali na to u nogometu morate biti spremni", dodao je Krznar.

FOTO: Matija Habljak/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!