Nogomet

Vlašić: 'Osjećam se jako dobro, ali moram se naviknuti na ekipu i oni na mene'

Jan Šneler • četvrtak, 16.09.2021.
Vlašić: 'Osjećam se jako dobro, ali moram se naviknuti na ekipu i oni na mene'
Foto: Pixsell

Prvi nastup u početnoj jedanaestorici West Hama, Nikola Vlašić odradio je na Maksimiru, a zadovoljstvo je sigurno pojačano sjajnom igrom i pobjedom njegove momčadi...

Nakon nesretne epizode u Evertonu, Nikola Vlašić vratio se u Premier Ligu, u West Ham, a sudeći po prvim komentarima, svi u klubu oduševljeni su hrvatskim veznjakom. Protiv Dinama, Vlašić je odigrao malo više od sat vremena, a premda nije zabio niti asistirao, odigrao je solidno svoju rolu.

"Tek sam tjedan dana u klubu, osjećam se dobro, ali još se momčad mora naviknuti na mene i ja na cijelu ekipu. Pobijedili smo s 2:0 i to je pokazatelj da dobro radimo. Puno puta sam igrao na Maksimiru s Hajdukom i Hrvatskom. Odlično mi je bilo ovdje, uvijek se lijepo osjećam u svojoj domovini", rekao je nakon susreta Vlašić.

Bivši Hajdukov veznjak bio je zadovoljan što je u dresu West Hama slavio protiv bivšeg rivala, ali Vlašić nije propustio pohvaliti Modre i istaknuti kako se radi o dobroj momčadi. Također, Vlašić se nije naljutio na zvižduke s tribina, shvaćajući kako je i to dio nogometnog folklora.

"Dinamo je odlična ekipa, rekao sam suigračima da ih ne smijemo podcijeniti. Nismo im puno prostora dali, nisu se stigli razigrati", zaključio je Vlašić.

FOTO: Matija Habljak/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!