Košarka

Warriorsi objavili da se Thompson i Wiseman dobro oporavljaju

Matej Kačan • utorak, 21.09.2021.
Warriorsi objavili da se Thompson i Wiseman dobro oporavljaju

Golden State Warriorsi objavili su priopćenje o napretku rehabilitacije za Klayja Thompsona i Jamesa Wisemana, a vijesti su vrlo ohrabrujuće...

Nakon dvije godine pauze zbog teških ozljeda, napokon bi NBA obožavatelji i navijači Golden State Warriorsa mogli na terenima vidjeti Klayja Thompsona. Warriorsi su izbacili priopćenje o napretku rehabilitacije jednog od najboljih šutera svijeta te mladog Jamesa Wisemana, a vijesti su ohrabrujuće.

Thompson će se priključiti trening kampu i počet će s nekim laganim vježbama na terenu, ali još nije spreman za kontakt i puni trening. Prema navodima insajdera s ESPN-a, Warriorsi gađaju termin oko Božića za Thompsonov povratak.

Klub je u priopćenju napisao da je Thompson "napravio dobar napredak u rehabilitaciji tijekom ljeta", nakon što je u finalu 2019. potrgao ligament, a u pripremi za prošlu sezonu i Ahilovu tetivu.

Thompson je u svojoj posljednjoj sezoni na parketu bilježio sjajnih 21.5 poena i 3.8 skokova, a sad već 31-godišnji šuter ulazi u svoju treću godinu bogatog petogodišnjeg ugovora pod kojim još nije upisao ni minute.

Ohrabrujuće vijesti Warriorsi su dali i oko svog prošlosezonskog novaka Jamesa Wisemana. Drugi izbor drafta potrgao je meniskus u travnju, a sredinom listopada trebao bi krenuti sa skakanjem bez zadrške te će se priključiti treninzima, ali sezonu svakako neće početi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!