Vodeni sportovi

Mladost i Jadran domaćini turnira drugog kruga kvalifikacija Lige prvaka

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 27.09.2021.
Mladost i Jadran domaćini turnira drugog kruga kvalifikacija Lige prvaka
Foto: Pixsell

Izvučene su skupine drugog kruga kvalifikacija vaterpolske Lige prvaka. Jadran i Mladost bit će domaćini svojih skupina...

Dva hrvatska kluba pokušat će preskočiti drugu rundu kvalifikacija vaterpolske Lige prvaka i približiti se Jugu i plasmanu u glavnu rundu.

Jadran iz Splita morao je odraditi i prvi kvalifikacijski krug, a Mladost se priključuje u drugom krugu, Poznat je i sastav kvalifikacijskih skupina, a Mladost i Jadran bit će domaćini turnira.

Mladost će u Zagrebu igrati u skupini s Crvenom zvezdom, Montpellierom i Apollonom dok je Jadran u skupini s Oradeom, Barcelonom i Primorcem iz Kotora, a ta će skupina biti odigrana u Splitu.

Iz svake skupine po dvije najbolje momčadi proći će u treću i završnu rundu kvalifikacija gdje će ždrijebom biti izvučeni parovi koji će kroz dvije utakmice (kod kuće i u gostima) popunjavati mjesta u glavnom dijelu Lige prvaka.

Podsjećamo, tamo je već Jug koji je u skupini s Pro Reccom, Hannoverom, Marseilleom, Spandauom i Steauom. Pridružit će im se još dvije momčadi iz kvalifikacija.

FOTO: Matija Habljak/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!