Nogomet

Zlatan Ibrahimović ponovno u reprezentaciji unatoč problemima s ozljedom

Branimir Korać • utorak, 28.09.2021.
Zlatan Ibrahimović ponovno u reprezentaciji unatoč problemima s ozljedom

Izbornik švedske reprezentacije Janne Andersson objavio je popis igrača za naredne dvije utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a na popis je uvrstio i Zlatana Ibrahimovića...

Pred Švedskom su dva važna susreta kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Kosova i Grčke, a u tom ciklusu izbornik Janne Andersson ponovno će moći računati na Zlatana Ibrahimovića.

9. listopada na rasporedu je dvoboj protiv Kosova, a tri dana ranije Švedska će igrati protiv Grčke. Ovo su važni susreti u borbi za vrh skupine sa Španjolskom.

Ibrahimović će u nedjelju napuniti 40 godina, ali nema namjeru povući se, čak se ponovno u ožujku stavio na raspolaganje reprezentaciji nakon što je poslije Eura 2016. godine otišao u reprezentativnu mirovinu.

Zbog ozljede koljena propustio je ovogodišnje Europsko prvenstvo, no ostao je u reprezentaciji i za ovaj ciklus kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Od početka sezone odradio je samo 30 minuta, ima problema s ahilovom tetivom zbog kojeg će propustiti i dvoboj protiv Atletica u Ligi prvaka, međutim Andersson se nada da će se oporaviti do okupljanja reprezentacije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!