Nogomet

Trener Šerifa: 'Zahvalan sam zbog svojih igrača, zasluženo smo slavili'

Matej Kačan • srijeda, 29.09.2021.
Trener Šerifa: 'Zahvalan sam zbog svojih igrača, zasluženo smo slavili'

Trener Šerifa Jurij Vernidub bio je presretan i ponosan nakon šokantne pobjede svoje ekipe u gostima kod Real Madrida za maksimalnih šest bodova...

Najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela Lige prvaka definitivno pripada nogometašima Šerifa koji su i u drugom kolu ostvarili pobjedu. Ovaj put Moldavci su svladali veliki Real Madrid u gostima, a presretan je bio Jurij Vernidub, trener Šerifa.

"Pun sam emocija i zahvalan zbog svojih igrača i onoga što su napravili. Igrali smo kao momčad i zasluženo slavili. Naravno da smo znali da ćemo se morati braniti. To smo napravili, ali i igrali odlične kontre te smo uspjeli zabiti na kraju", kazao je trener, prenosi HRT.

Šerif se potpuno iznenađujuće našao na čelu skupine nakon dva kola. Ima maksimalnih šest bodova, a Real slijedi s tri uz Šahtar i Inter s po jednim. No, u Tiraspolu još ne razmišljaju o drugom krugu.

"Sretan sam i ponosan, na pravom smo putu i nastavit ćemo ga slijediti. Ne razmišljamo o prolasku skupine jer još nismo napravili ništa posebno, idemo korak po korak. Imamo još četiri važne utakmice, prije zadnjeg kola ćemo govoriti o osmini finala", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!