Nogomet

Koeman: 'Od igrača osjećam podršku, za klub nisam siguran'

Matej Kačan • četvrtak, 30.09.2021.
Koeman: 'Od igrača osjećam podršku, za klub nisam siguran'

Trener Barcelone Ronald Koeman komentirao je sigurnost svog posla i poziciju nakon novog teškog rezultata za Barcelonu, poraza od Benfice...

Klupa Ronalda Koemana ionako se tresla i prije gostovanja u Ligi prvaka kod Benfice, ali nakon 3:0 u Portugalu zaista se čini da su Nizozemcu dani na mjestu trenera Barcelone odbrojani.

Premda je u obranu trenera stao i Sergio Busquets koji je rekao da je lako potjerati trenera i da je odgovornost na svima, loše igre, stalne sukobe s upravom i nula bodova nakon dva kola Lige prvaka Koeman će teško prebroditi.

" Mogu vam dati samo svoje mišljenje o radu u klubu. Osjećam potporu igrača, a ostalo, od kluba... Nisam siguran. Ne mogu reći ništa više jer ne znam što klub razmišlja o tome. Nije u mojim rukama", kazao je Koeman o svojoj budućnosti.

O samoj utakmici, Koeman je kazao da je Barcelona igrala bolje nego što to rezultat govori.

"Teško je prihvatiti ovaj rezultat jer nije ono što smo vidjeli na terenu. Iako smo rano primili gol, igrali smo dobro sve do 2:0. Imali smo prilike, ali nismo ih iskoristili. Jedina razlika je da su oni iskoristili svoje tri prilike koje su kreirali, a mi nismo", kazao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!