Nogomet

Trener Genka: 'Nismo ovo očekivali, ali zaslužili smo poraz'

Branimir Korać • petak, 01.10.2021.
Trener Genka: 'Nismo ovo očekivali, ali zaslužili smo poraz'
Foto: Pixsell

Dinamo je glatko slavio u Genku s 3:0, a nakon susreta svi su se složili kako je pobjeda zaslužena. Trener Genka smatra da su njegovi igrači jednostavno previše toga poklanjali.

Trener Genka John van den Brom bio je vidno razočaran nakon dvoboja protiv Genka. Očekivao je puno više od ovog susreta.

"Nismo ovo očekivali", odmah je istaknuo i nastavio:

"Mislim da je Dinamo bio odlučniji. Odradili su ovo na profesionalan način i iz toga možemo puno naučiti. Mislim da je loše što još moramo učiti iz toga. Pomogli smo dajući gostima previše prostora pri prvom golu, zatim dva kaznena udarca i crveni karton, a nakon toga bilo je teško. Imali smo prilike izjednačiti u prvom poluvremenu, ali nismo bili dovoljno odlučni", smatra.

Ono što nizozemskog stručnjaka posebno ljuti su brojne individualne pogreške njegovih igrača koji su poklanjali punpo toga.

"Posljednji pogodak došao je nakon pogreške Maartena, a na to se vezao i crveni karton za Daniela. Prije toga smo još uvijek imali osjećaj da možemo, ali tada je bilo gotovo. Zaslužili smo poraz. Oni su i dalje u puno toga ispred nas, ali možemo bolje nego što smo ovdje pokazali. Nismo si olakšavali posao."

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!