Nogomet

Mancini: 'Bilo bi sjajno osvojiti Ligu nacija nakon Eura i opet usrećiti ljude'

Matej Kačan • ponedjeljak, 04.10.2021.
Mancini: 'Bilo bi sjajno osvojiti Ligu nacija nakon Eura i opet usrećiti ljude'

Izbornik Italije Roberto Mancini najavio je susret svoje ekipe protiv Španjolske u polufinalu Lige nacija uz nadu da objedini europski naslov i onaj u Ligi nacija...

Nogometaši Italije protiv Španjolske igraju polufinale završnog turnira Lige nacija. Bit će to repriza polufinala Eura na Wembleyju, a bolja će ekipa u finale protiv boljeg iz dvoboja Belgije i Francuske.

Susret je najavio izbornik Italije Roberto Mancini koji očekuje drukčiju utakmicu u odnosu na EURO, ali se raduje velikoj prilici za svoju momčad.

"Protiv Španjolske smo se najviše mučili na Euru, dobra su momčad s dobrim igračima. Bit će to dobra utakmica, najbolji su u igri dodavanja po travnjaku. Nismo imali vremena to dovesti do njihove razine, utakmica će ovaj put biti drukčija."

Italija ima veliku priliku, spojiti naslov europskog prvaka i naslov Lige nacija u istoj godini. Mancini se prisjetio kako je europski naslov razveselio ljude.

"Bilo bi sjajno osvojiti Ligu nacija odmah nakon Eura i bilo bi sjajno ranije se plasirati na Svjetsko prvenstvo, ali neće biti lako. Osvajanje Eura bilo je prekrasno jer smo usrećili mnoge ljude, stare i mlade. Bilo je to za sve, usrećili smo ljude nakon ovih teških vremena u kojima živimo. Bilo je prelijepo", kazao je talijanski izbornik.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!