Košarka

Šibenka dovela pojačanje na krilnoj poziciji, stigao Robert Kujundžić

Branimir Korać • srijeda, 06.10.2021.
Šibenka dovela pojačanje na krilnoj poziciji, stigao Robert Kujundžić

Novo ime u dresu Šibenke je Robert Kujundžić. Kujundžić je stavio potpis na ugovor te bi trebao predstavljati pojačanje...

Šibenčani nisu dobro ušli u sezonu. U prva tri kola upisali su tri poraza, izgubili su od Gorice, Sonika i Zaboka, a uoči gostovanja kod Škrljeva klub se pojačao na krilnoj poziciji.

Novi igrač Šibenke je Robert Kujundžić koji je prošle sezone uspješno nosio vdres Vrijednosnica Osijek.

Kujundžić je ranije igrao i za Aschersleben Tigers i Dresden Titans, a najbolje utakmice odigrao je prošle sezone u dresu Vrijednosnica gdje je prosječno bilježio 16.5 poena i 6.5 skokova po susretu.

"Sretan sam što sam dobio priliku igrati za Šibenku i zbog toga sam jako uzbuđen. Jedva čekam da se priključim ekipi. Što se tiče momčadi i trenera, njih većinu znam, susretao sam se s njima na utakmicama i nadam se da ćemo se što prije i što bolje upoznati. Protiv trenera Milačića sam nekoliko puta igrao, ali ovo je prvi puta da ćemo surađivati, nadam se da ćemo imati dobru suradnju. Što se tiče mene mojih očekivanja nadam se da ću što prije sa ekipom početi ostvarivati dobre rezultate i da ćemo na kraju imati dobru i uspješnu sezonu", istaknuo je Kujundžić nakon potpisa ugovora.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!