Košarka

Cibona odrađuje dvije utakmice u Zadru: 'Zahtjevni dvoboji zbog više faktora'

Branimir Korać • petak, 08.10.2021.
Cibona odrađuje dvije utakmice u Zadru: 'Zahtjevni dvoboji zbog više faktora'
Foto: Pixsell

Nastavlja se natjecanje u ABA ligi i HT Premijer ligi. U trećem kolu ABA lige Cibona večeras gostuje kod Zadra, a sutra u sklopu HT Premijer lige igra kod Sonik Puntamike...

Cibona u Zadru u dva dana odrađuje dvije utakmice. Nakon što danas nodradi dvoboj protiv Zadra u ABA ligi, sutra će protiv Sonik Puntamike odraditi dvoboj HT Premijer lige.

"Što se tiče Zadra to će biti kao i uvijek teško gostovanje iako oni do sada nemaju pobjedu u ABA ligi. Oni su kvalitetna ekipa s gotovo istim igračima iz prošle sezone, neke su pozicije i pojačali. Sigurno da će biti motivirani da odigraju što je bolje moguće i mi nismo favoriti na njihovom parketu. Mi ćemo odigrati najbolje što možemo i vidjet ćemo gdje će nas to dovesti. Drugu utakmicu igramo protiv Sonika i to će biti zahtjevna utakmica zbog više faktora. Jedan od njih je svakako to što igramo ni 24 sata nakon utakmice sa Zadrom, a drugi to što je Sonik svakako dobra ekipa pogotovo na domaćem terenu i dat će sve od sebe da napravi dobar rezultat te ćemo mi morati biti pravi i odgovoriti na sve izazove pred nama", ističe Vladimir Jovanović.

Minutažu očekuje i najstariji Cibonin igrač Jakov Mustapić koji je prvi put u takvoj ulozi.

"Imali smo kratak period za pripremiti obje utakmice, spremili smo se za Zadar. Njihova ekipa je većinom ostala ista, ima tu i nešto novih igrača, idemo maksimalno motivirani na njih iako su oni favoriti na svom terenu, ali ako odigramo kako možemo imamo se pravo nadati pobjedi. Što se tiče Sonika, za njih ćemo se pokušati pripremiti nakon Zadra, ali moramo ući 100 posto u tu utakmicu jer će oni tražiti svoju šansu u tome što mi dan ranije igramo sa Zadrom."

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!