Ostali sportovi

Fury razočaran ponašanjem protivnika: 'Wilder je loš gubitnik, idiot'

Matej Kačan • nedjelja, 10.10.2021.
Fury razočaran ponašanjem protivnika: 'Wilder je loš gubitnik, idiot'

Teškaški svjetski prvak po WBC-u Tyson Fury u izjavi nakon meča kazao je kako je razočaran ponašanjem Deontayja Wildera po završetku njihove borbe...

Duhovi između Tysona Furyja i Deontayja Wildera nisu se smirili ni nakon treće borbe u kojoj je Fury obranio svoj naslov u WBC teškoj kategoriji. Fury je navodno htio zagrliti Amerikanca, ali ovaj je to odbio i nije uzvratio.

Furyja je to razljutilo pa je u izjavi to jasno i glasno kazao te je dodao što točno misli o Wilderu.

"a sam sportaš, htio sam mu pokazati ljubav i poštovanje, ali on nije uzvratio. Molim se za njega. Da bi bio veliki borac moraš imati poštovanja, a on ga danas nije imao i to je to. Ogorčen je gubitnik, idiot. Ali kako je rekao veliki John Wayne, dušo, ja sam napravljen od čelika i željeza", prenosi HRT.

Premda je bilo mnogo uvreda i tenzija, Fury je svjestan da je Wilder sjajan borac i rival te da je ova trilogija bila dostojna nekih od najvećih rivalstava u povijesti boksa.

"Srušio me par puta, patio sam, Wilder je jak udarač. Bila je to sjajna borba. Neću smišljati nikakve isprike. Wilder je vrhunski borac i dobro me namučio za ove novce. Ali uvijek sam govorio da sam najbolji na svijetu, a on prvi iza mene. Nikada nemojte sumnjati u mene", poručio je "Kralj Cigana".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!