Vodeni sportovi

Andrija Vlahović zabio čak šest golova u remiju Palerma

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 11.10.2021.
Andrija Vlahović zabio čak šest golova u remiju Palerma
Foto: Pixsell

Vaterpolisti Solarisa nisu uspjeli doći do sljedeće faze natjecanja u Eurokupu, a imali su i vrlo tešku kvalifikacijsku skupinu...

Što se tiče ostalih susreta, dalje nisu prošli niti Šabac i Strasbourg. Oni su u zadnjem kolu u nebitnom susretu remizirali 10:10, tek toliko da ne ostanu bez bodova.

Minutu prije kraja susreta Ivan Kopcev zabio je za 10:10, do kraja susreta rezultat se nije mijenjao i završilo je remijem.

Kod Šapca po dva gola zabili su Kopcev, Kristijan Šulc i Matija Tonković. Najefikasniji u redovima Strasbourga bio je hrvatski internacionalac Antonio Buha s tri gola, a David Babić dodao je dva.

U susretu za prvo mjesto u skupini prava golijada. Sastale su se najkvalitetnije momčadi skupine, talijanski Telimar iz Palerma i mađarski BVSC Zuglo, a završilo je 17:17.

Posebno raspucan bio je bivši igrač Solarisa Andrija Vlahović koji je zabio šest golova. Drugi Hrvat u redovima Palerma, Andrija Bašić, dodao je dva gola. BVSC ima samo Mađare, a predvodio ga je Matyas Pasztor s četiri gola.

Dodajmo kako je u Solarisovoj skupini tek treće mjesto osvojio Vasas nedovoljnom pobjedom 8:7 protiv Ortigije.

Eurokup, kvalifikacije, treće kolo:
Šabac - Strasbourg 10:10
Telimar Palermo - BVSC Zuglo 17:17

FOTO: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!