Nogomet

Karlo Letica napustio Club Brugge i preselio u Cluj

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 11.10.2021.
Karlo Letica napustio Club Brugge i preselio u Cluj

Bivši vratar Hajduka i nekadašnji mladi reprezentativac, Karlo Letica, napustio je Club Brugge i stavio potpis na ugovor s Clujom...

Karlo Letica prije tri godine napustio je Hajduk i preselio u Club Brugge u kojem ga je dočekao Ivan Leko, međutim karijera u inozemstvu nije išla očekivanim tijekom.

U Bruggeu je isprva dobivao priliku, no dogodili su se neki golovi koji su mogli biti spriječeni i Letica je izgubio mjesto startera.

Odlaskom Leke, Letica je završio na posudbi u SPAL-u, zatim je i prošle sezone uslijedila posudba u Sampdoriju, ali u Italiji se nije nabranio i klubovi nisu odlučili otkupiti njegov ugovor.

Ovu sezonu započeo je s Club Bruggeom, ali nije bio u prvom planu te je uspio ishoditi raskid ugovora.

Nova destinacija je pronađena i to u Rumunjskoj gdje se pridružio Cluju, trenutno najboljoj rumunjskoj momčadi.

Tamo će mu konkurencija biti trojica iskusnih vratara, Litavac Giedrius Arlauskis, Rumunj Cristian Balgradean i Portugalac Cristiano Figuereido.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • 280411.10.2021. u 17:57
    Puno je takvih slučajeva u kojima se kroz medije mladom igraču i njegovoj okolini puni glava s izvrsnosti, odu van i uđu u probleme. Žao mi je tog vratara. Njegov potencijal uopće nije došao do izražaja. Treba slijediti primjer Ive Grbića koji je na vrijeme uvidio u čemu je kvaka, napravio dobar... [više na forumu]
    2804