Vodeni sportovi

Lovre Miloš iznenada se vraća vaterpolu, Partizan poslao 'nemoralnu ponudu'

Branimir Korać • četvrtak, 14.10.2021.
Lovre Miloš iznenada se vraća vaterpolu, Partizan poslao 'nemoralnu ponudu'
Foto: Pixsell

Lovre Miloš iznenadio je nedavnom odlukom kako privremeno završava karijeru jer mu je dosta vaterpola, međutim došlo je do promjene odluke...

Lovre Miloš ipak se vraća vaterpolu. Prije nešto više od dva tjedna poručio je kako mu je dosta vaterpola i da se planira pokrenuti nekim drugim stvarima.

Dogodilo se to nakon Olimpijskih igara gdje je bio s hrvatskom reprezentacijom, napustio je Mladost koja je bila prisiljena okrenuti se mlađoj momčadi.

Međutim, svega dva tjedna nakon odluke o uzimanju pauze od vaterpola, Miloš je dobio ponudu beogradskog Partizana i čini se kako se vraća u bazen.

"Istina, idem u Beograd u ponedjeljak, dogovorio sam se. Međutim, nisam još potpisao ugovor. Zato bi najradije da se možda pričeka do ponedjeljka. Bila je to ponuda kakva se ne odbija", priznao je Miloš za Sportske novosti.

Miloš će tako vrlo vjerojatno reaktivirati karijeru u Partizanu za ugovor kakav u Hrvatskoj nije mogao dobiti. Kako saznajemo, riječ je o ugovoru kakav nije mogao dobiti niti u Jadranu i Jugu, a kamoli u Mladosti.

FOTO: Matija Habljak/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!