Košarka

Subotić: 'S ovakvim rosterom ne možemo izdržati sezonu u ABA ligi'

Branimir Korać • ponedjeljak, 18.10.2021.
Subotić: 'S ovakvim rosterom ne možemo izdržati sezonu u ABA ligi'

Split se nadao kako može u četvrtom kolu napokon do prve pobjede u ABA ligi ove sezone, ali SC Derby je slavio sa 101:94 nakon dva produžetka. Problema je puno i nije ih lako riješiti...

Košarkaši Splita upisali su i četvrti poraz u ABA ligi. Ovaj put svladao ih je SC Derby i to nakon dva produžetka na Gripama. Srđan Subotić žali što Split nije uspio mprelomiti utakmicu na svoju stranu.

"Čestitke gostima na pobjedi, dali smo sve što smo imali. Igrali smo dva produžetka, a ovo nam je bila peta utakmica u deset dana. Pali smo u drugom produžetku, u prvom smo imali prednost koju smo nekim pogreškama ispustili, ali vratili smo se u utakmicu početkom drugog poluvremena. Ne mogu ništa zamjeriti igračima. Imali su gosti igrača ekstra kvalitete u Vinalesu koji je radio razliku. Svaki put kada nisu imali rješenje je zabio i to je na kraju presudilo. Izgledalo je kao da susret ide na našu stranu, ali dva promašena slobodna bacanje, izgubljena lopta, pa promašen čisti šut...", govorio je Subotić.

Split ima vrlo tanak roster i ako želi napraviti nešto više, trebaju mu pojačanja do kojih trenutno ne može doći.

"Imamo očiti problem s rosterom. Sigurno je da s ovakvim rosterom ne možemo izdržati sezonu u AdmiralBet ABA ligi, teško možemo ovako doći do nekog velikog rezultata. Vratit ćemo se psihički nakon ovoga, ova momčad je mentalno jaka, to neće biti problem."

FOTO: Ivica Čavka/Split

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.10.2021. u 10:05
    ne mozemo nista u aba ligi
    Obrisan korisnik