Nogomet

Partizan kiksao kod kuće, Debeljuhov Cluj poražen od AZ-a

Matej Kačan • četvrtak, 21.10.2021.
Partizan kiksao kod kuće, Debeljuhov Cluj poražen od AZ-a

U drugom terminu Konferencijske lige odigrano je pet susreta trećeg kola, a u dvoboju neporaženih skupine B Gent je pobjednički prošao kroz Beograd...

Nogometaši Partizana ipak nisu uspjeli samostalno sjesti na vrh skupine B Konferencijske lige. U dvoboju dvije dosad neporažene ekipe s po šest bodova, u Beogradu je minimalno slavio Gent.

Pogodak za pobjedu gostiju zabio je Sven Kums u 59. minuti, a do kraja su se zakuhale i strasti pa je u nadoknadi isključen domaći trener Aleksandar Stanojević.

Minimalne gostujuće pobjede odradili su i AZ te Zorya Luhansk. AZ je slavio kod Cluja za koji nastupa Gabrijel Debeljuh. On je igrao do 61. minute, a AZ je do pobjedničkog gola stigao preko Karlssona u 18. minuti.

AZ je sa sedam bodova prvi u skupini D, dok Cluj ima samo bod. U drugom susretu te skupine Jablonec i Randers su remizirali kasnim pogotkom Danaca, Odeyja iz penala u 90. minuti.

Prije toga je Cvancara s dva gola doveo Čehe na rub pobjede, ali je Odey imao druge planove svojim drugim pogotkom nakon onog u 36. minuti.

Gibraltarski Lincoln Red Impsi i dalje su bez boda u ovom natjecanju, dok kuće ih je s 2:0 svladao Slovan iz Bratislave. Green i Henty zabijali su za pobjedu Slovaka. Pobjedu je ostvario i Basel protiv ciparske Omonije s 3:1.

Konferencijska liga, treće kolo:
Basel - Omonia 3:1
Cluj - AZ 0:1
CSKA Sofija - Zorya Luhansk 0:1
Jablonec - Randers 2:2
Partizan - Gent 0:1
Slovan - Lincoln Red Imps 2:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!