Ostali sportovi

Atlanta Bravesi upisali treću pobjedu i došli nadomak MLB naslova

HINA, Matej Kačan • nedjelja, 31.10.2021.
Atlanta Bravesi upisali treću pobjedu i došli nadomak MLB naslova

Wolrd Series, finale američke baseball MLB lige polako dolazi svom kraju, a novi prvaci trebali bi postati Atlanta Bravesi koji su stigli do 3-1 vodstva...

Atlanta Bravesi su na svom stadionu svladali Houston Astrose s 3-2 u četvrtoj utakmici finala baseball lige MLB, World Seriesu i sad vode s 3-1 u seriji na četiri pobjede. Atlanta bi mogla osvojiti naslov u noći s nedjelje na ponedjeljak, kad će Bravesi ponovno ugostiti svoje suparnike na svom Truist Parku.

Četvrta utakmica finala odigrala se pred 43.125 gledatelja, najviše u povijesti stadiona u predgrađu Atlante. Nakon prvih šest izmjena vodili su Astrosi, a Bravesi su u sedmom "inningu" zabili dva "home-runa" u nizu, prvi put u klupskoj povijesti u ovom natjecanju.

Atlanta ima tri naslova prvaka, a zadnji je osvojila 1995. godine.

Bivši američki predsjednik Donald Trump i njegova supruga Melania također su prisustvovali utakmici, primajući oduševljene pozdrave gledatelja, u potpunoj suprotnosti s utakmicom finala 2019. u Washingtonu, kad je još bio 45. američki predsjednik i nije bio dobrodošao na susret, izvještavaju američki mediji.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!