Rukomet

Horvat i Martinović: 'Pokazali smo energiju pred publikom koja nam znači sve'

Matej Kačan • nedjelja, 07.11.2021.
Horvat i Martinović: 'Pokazali smo energiju pred publikom koja nam znači sve'
Foto: Pixsell

Hrvoje Horvat i Ivan Martinović bili su zadovoljni prikazanim od strane hrvatske reprezentacije u prijateljskom susretu sa Slovenijom...

Hrvatska rukometna reprezentacija opet se okupila te je u novom, pomlađenom ruhu svladala Sloveniju s 34:31, a susret su komentirali izbornik Hrvoje Horvat i igrači. Izbornik je a zemlji, ali je zadovoljan određenim aspektima.

"Htjeli smo se pokazati u novom ruhu, pokazati energičnost, što smo i uspjeli u napadačkom dijelu, iako u obrani nismo. No, ne mogu zamjeriti igračima, borili su se i dali sve od sebe. Trener koji zna kako se dolazi do rezultata ne može biti zadovoljan s pobjedom 34:31, ali poslali smo dobru poruku i navijači su mogli uživati", kazao je izbornik.

S njim se slaže i Ivan Martinović koji se posebno osvrnuo na publiku.

" Odlična utakmica, znali smo da će biti teško, oni su odličan protivnik. Odigrali smo dobru utakmicu od prve do zadnje minute, ali ima tu još dosta toga za popraviti. Publika nam sve znači. Drugačija je reprezentacija kada ima publike, igramo još s većom motivacijom, srce je tu gdje treba biti, a na prvenstvu idemo po zlato, uvijek treba na najviše ići", rekao je strijelac sedam pogodaka.

FOTO: Srećko Niketić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!