Nogomet

Ćiro poručio Petkoviću: 'Ti to ne znaš, ti nisi za pucanje penala!'

Branimir Korać • srijeda, 10.11.2021.
Ćiro poručio Petkoviću: 'Ti to ne znaš, ti nisi za pucanje penala!'
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Miroslav Ćiro Blažević u izjavi za RTL Sport dotaknuo se i Brune Petkovića i njegovog izvođenja kaznenih udaraca. Ćiro je žestoki protivnik toga da Petković puca s 11 metara...

Ćiro Blažević prošao je puno toga u karijeri, a iskustvo mu govori kako će Hrvatska imati više problema s Maltom nego s Rusijom.

"Mi ćemo Ruse zgaziti, ali pobijedite Maltu! Ja sam s Maltom imao loša iskustva i znam da su u stanju iznenaditi svakog tko ih podcijeni."

Baš iz tog razloga Ćiro poručuje kako na Malti ne smije biti kalkulacija i da mora od prve minute igrati Luka Modrić.

"Zlatko prijatelju, ne smiješ početi utakmicu s Maltom bez Modrića. Mi ćemo lakše pobijediti Ruse bez Modrića nego Maltu bez Modrića. Prema tome, odmah Modrić!"

Ćiro je prokomentirao i Brunu Petkovića, točnije njegov stil izvođenja kaznenih udaraca. Nema baš lijepo mišljenje o tome.

"Ne smiju dati Petkoviću da puca penale. On penal ne smije pucati, slučajno je zabio tri gola, a ja sam znao da je to slučajno i samo sam čekao Lokomotivu gdje se to vidjelo. Način na koji nam prosipa svoju nonšalanciju, pravi nas ludima. Za trenera kao što sam ja penal je biti ili ne biti, znaš ili ne znaš, a ti to ne znaš, ti nisi za pucanje penala!"

FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!