Nogomet

Izbornik Malte: 'Hrvatska je među najboljima na svijetu, ali mi želimo igrati svoj nogomet'

Matej Kačan • četvrtak, 11.11.2021.
Izbornik Malte: 'Hrvatska je među najboljima na svijetu, ali mi želimo igrati svoj nogomet'
Foto: Pixsell

Izbornik Malte Devis Mangia najavio je susret prtposljednjeg kola kvalifikacija za SP protiv Hrvatske, a kazao je da je njegova momčad dobro pripremljena...

Ključan susret za hrvatske ambicije za plasman na SP u Kataru je najavio i izbornik sa suprotne strane, čovjek na klupi Malte Devis Mangia. On je inače inferiornu Maltu učinio vrlo čvrstom i dobrom reprezentacijom, a takva će biti i u četvrtak.

"Momčad je veoma dobro pripremljena i zadovoljan sam jer smo jučer imali jedan od najboljih treninga u proteklih deset dana", kazao je malteški izbornik, prenosi HRT.

Hrvatska je veliki favorit u ovoj utakmici kao svjetski doprvak, ali je Malta u prvom susretu na Rujevici pokazala kako može biti jako čvrst orah. Hrvatska se tad mučila sat vremena.

"Svi znaju da je Hrvatska jedna od najboljih momčadi na svijetu, ali mi želimo igrati svoj nogomet, tada smo u Rijeci odigrali sjajnih 60 minuta. Možda ćemo trpjeti u pojedinim trenucima utakmice, ali moramo igrati svoju igru. Moramo iskoristiti svoje prilike tijekom utakmice", poručio je.

Susret je najavio i igrač Bjoen Kristensen koji također dijeli mišljenje i ambiciju o što boljoj igri Malte u svakom susretu, pa ako i nema rezultatskog imperativa.

"Svaka utakmica je drugačija i momčad je fokusirana na ostvarivanje pozitivnog rezultata", rekao je.

FOTO: Slavko Midžior/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!