Kup Hrvatske, osmina finala, 13.11.2021, 14:00 h
Oriolik
Oriolik 0:6 Rijeka
Rijeka

Rijeka u drugom poluvremenu osmine finala Kupa napunila mrežu Oriolika

Branimir Korać • subota, 13.11.2021.
Rijeka u drugom poluvremenu osmine finala Kupa napunila mrežu Oriolika
Foto: Pixsell

Rijeka je posljednji sudionik četvrtfinala SuperSport Hrvatskog kupa. U osmini finala bila je bolja od Oriolika sa 6:0...

Kompletirani su svi parovi četvrtfinala SuperSport Hrvatskog kupa. Iznenađenje se ipak nije dogodilo i u četvrtfinalu nas na Maksimiru očekuje veliki dvoboj između Dinama i Rijeke.

Riječani su u zadnjem susretu osmine finala igrali protiv Oriolika i upisali pobjedu u Oriovcu s visokih 6:0. Bio je to jednosmjeran dvoboj u kojem je sve bilo u znaku Rijeke, posebno u drugom poluvremenu kada se potpuno otvorilo.

Na prvi gol čekalo se do sudačke nadoknade prvog dijela kada je Mudražija srušen u 16 metara i dosuđen je kazneni udarac koji je uspješno realizirao Abass.

U drugom dijelu odmah su gosti došli do drugog pogotka i to nakon akcije Bušnje i Vuka koju je Bušnja pretvorio u pogodak.

U 55. minuti novi kazneni udarac za Rijeku. Nakon ubačaja Tomečaka, netko je igrao rukom u 16 metara, a siguran realizator bio je Jorge Obregon.

Do kraja susreta Rijeka je postigla još tri pogotka, zabio je Bušnja iz kontre u 69. minuti pa iz odbijanca u 83. nakon što mu je Herceg obranio kazneni udarac dok je konačnih 6:0 postavio Stanić u 89. minuti.

FOTO: Ivica Galović/PIXSELL

Kup Hrvatske

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!