Košarka

Jovanović: 'Utakmica nije bila oku ugodna, ali pobjeda se piše'

Branimir Korać • nedjelja, 14.11.2021.
Jovanović: 'Utakmica nije bila oku ugodna, ali pobjeda se piše'
Foto: Pixsell

Cibona je nakon velike borbe upisala pobjedu protiv Borca u Čačku sa 62:59, vrlo tvrda utakmica, ne toliko kvalitetna koliko borbena i neizvjesna...

Ne tako davno Cibona je ovakve utakmice redovno gubila, a sada pronalazi način kako doći do pobjede. U Čačku je slavila 62:59 i tako stigla do vrijedne pobjede koja joj puno znači.

"Čestitam svojim igračima na pobjedi. Ovo je bila izuzetno nervozna utakmica s puno promašenih šuteva i izgubljenih lopti. Sigurno nije bila oku ugodna za navijače, no pobjeda se piše. Mi smo imali probleme u samoj pripremi utakmice jer su nam čak dva playmakera, Jose Vildoza i Krešimir Radovčić, u nekim ozljedama. Želim Borcu sve najbolje u nastavku sezone", istaknuo je nakon susreta trener Cibosa Vladimir Jovanović

Borac je nastavio negativan niz i ovo mu je već četvrti uzastopni poraz. Marko Marinović i dalje nema razloga za zadovoljstvo.

"Nismo uspjeli zatvoriti utakmicu na pravi način. težak je ovo poraz za nas jer imali smo svoje šanse koje nismo iskoristili. Ne mogu reći da se igrači nisu trudili, ali donosili su neke odluke koje su bile krive. Idemo dalje raditi i nadamo se da će biti bolje. Čestitam Ciboni na korektnoj utakmici i pobjedi i zaista im želim sve najbolje u nastavku sezone."

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!