Tenis

Jurak i Klepač bez prolaza u polufinale WTA Finalsa u Guadalajari

Branimir Korać • ponedjeljak, 15.11.2021.
Jurak i Klepač bez prolaza u polufinale WTA Finalsa u Guadalajari

Poznate su polufinalistice WTA Finalsa u konkurenciji ženskih parova iz skupine B, a u borbu za titulu neće ići Darija Jurak i Andreja Klepač koje su poražene u trećem kolu grupne faze...

Darija Jurak i Andreja Klepač poražene su u trećem kolu WTA Finalsa u Guadalajari te su zauzele treće mjesto u grupi što nije bilo dovoljno za prolaz.

Protivnice u zadnjem kolu bile su Nicole Melichar i Demi Schuurs koje su ipak bile uspješnije i odnijele pobjedu u produženom tie-breaku.

Melichar i Schuurs su uzele prvi set sa 6:4 da bi nakon toha Jurak i Klepač uzvratile sa 6:3 i izborile produženi tie-break.

Bio je to "set" biti ili ne biti za jedne i druge, pobjeda je za oba para značila prolaz, ali Melichar i Schuurs su bile uspješnije i s glatkih 10:2 izborile pobjedu i prolaz.

Osim njih u polufinale idu i Shuko Aoyama i Ena Shibahara. Iz skupine A dalje idu Krejčikova i Siniakova te se čeka drugi polufinalist.

Skupina B, treće kolo:
Nicole Melichar Martinez/Demi Schuurs (SAD/Nizozemska) - Darija Jurak/Andreja Klepač (Hrvatska/Slovenija) 6:4, 3:6, 10:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisWTA Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!