Nogomet

Santos: 'Imam sve kapacitete za odvesti Portugal na Svjetsko prvenstvo'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 15.11.2021.
Santos: 'Imam sve kapacitete za odvesti Portugal na Svjetsko prvenstvo'

Portugalski izbornik Fernando Santos bio je vrlo razočaran nakon poraza od Srbije u zadnjem kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo te će prolaz u Katar tražiti kroz dodatne kvalifikacije...

Portugalska javnost je bijesna, očekivalo se da će Portugalci odraditi posao protiv Srbije i izboriti mjesto na Svjetskom prvenstvu, ali upisan je poraz golom Aleksandra Mitrovića u 90. minuti.

Javnost preispituje Fernanda Santosa i dio navijača traži njegov odlazak.

"Moramo se ispričati navijačima, svi smo tužni i mi u reprezentaciji i navijači. Portugal sa mnom nikada nije bio u dodatnim kvalifikacijama i razumijem da neki traže ostavke, takvo što se često stavlja pred trenera. Ali ja sam uvjeren da imam sve kapacitete odvesti Portugal na Svjetsko prvenstvo", kaže Santos.

Nakon susreta Santos je htio stisnuti ruku Cristianu Ronaldu, ali on je bio vrlo ljut i frustriran, a Santos je objasnio o čemu se radi.

"Govorio je da je u Beogradu postigao regularan gol koji mu nije priznat. To je bilo sve, taj takozvani ispad, normalno da je bio frustriran. Međutim ne ispadne uvijek onako ja ili igrači želimo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!