Rukomet

Čudne igre: Meškov Brest raskinuo ugovor s Pešićem i doveo bjeloruskog reprezentativca

Branimir Korać • ponedjeljak, 15.11.2021.
Čudne igre: Meškov Brest raskinuo ugovor s Pešićem i doveo bjeloruskog reprezentativca
Foto: Pixsell

Hrvatski reprezentativac Ivan Pešić nije više član Meškov Bresta. Bjelorusi su odlučili raskinuti ugovor s Pešićem zbog zdravstvenih razloga...

Ivan Pešić nije više igrač Meškov Bresta, klub je raskinuo s njim ugovor, a Bjelorusi su objavili kako je ugovor raskinut zbog zdravstvenih razloga.

Pešić je nedavno bio s hrvatskom reprezentacijom i normalno je radio, branio, a nekako je izglednije u cijeloj priči da su Bjelorusi vidjeli priliku za dovođenjem novog vratara.

Naime Pešić već ima potpisan ugovor s Nantesom gdje će braniti sljedeće sezone, nije opcija preseliti odmah u Nantes koji je za ovu sezonu pokriven i morat će pronaći novu sredinu kako se ne bi doveo u situaciju da ostane bez Europskog prvenstva jer nema kluba.

Inače, Meškov je začudo odmah pronašao vratarsko rješenje i doveo bjeloruskog reprezentativnog vratara Vjačaslaua Saldacenku.

Bez obzira na objašnjenje koje je Meškov ponudio, cijel priča vuče na to da se jednostavno ukazala prilika za dovođenje Saldacenke, a kako su znali da ostaju bez Pešića na kraju sezone, na taj način su jednostavno otvorili mjesto u rosteru.

FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!