Košarka

Legendarna dvorana mijenja ime: Staples Center sklopio ugovor s tvrtkom za kriptovalute

HINA, Matej Kačan • srijeda, 17.11.2021.
Legendarna dvorana mijenja ime: Staples Center sklopio ugovor s tvrtkom za kriptovalute

Dom Los Angeles Lakersa i Clippersa, ali i košarkašica Sparksa te hokejaša LA Kingsa, legendarni Staples Center u prosincu će promijeniti svoje ime u Crypto.com Arena...

Dvorana Staples Center u Los Angelesu u prosincu će promijeniti ime zahvaljujući bogatom ugovoru kojeg je uprava dvorane sklopila sa singapurskom kompanijom Crypto.com, koja promovira širu upotrebu kriptovaluta.

Uprava dvorane u kojoj svoje utakmice igraju NBA momčadi Los Angeles Clippersi i Los Angeles Lakersi, košarkašice iz WNBA lige Los Angeles Sparks i hokejaška NHL momčad Los Angeles Kings, je s kompanijom Crypto.com sklopila 20-godišnji ugovor vrijedan 700 milijuna dolara.

Novo ime Crypto.com Arena dvorana će nositi od ovog Božića, ali natpis na dvorani će se promijeniti tek u lipnju sljedeće godine. Staples Center je otvoren 1999. godine a ima kapacitet za 20 tisuća gledatelja.

Ova dvorana neće još dugo biti dom četiri momčadi jer Los Angeles Clippersi u Inglewoodu grade svoju novu dvoranu na mjestu Foruma, dvorane koja se koristila prije otvaranja Staples Centra.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!