Nogomet

Balotelli: 'Kada bih znao da će me Mancini pozvati, krenuo bih pješice iz Turske'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 18.11.2021.
Balotelli: 'Kada bih znao da će me Mancini pozvati, krenuo bih pješice iz Turske'
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Mario Balotelli daleko je izdanja kakva je pokjazivao dok je bio pozivan u talijansku reprezentaciju, ali smatra kako nije daleko od te razine i nada se Mancinijevom pozivu...

Iako je već pomalo pao u zaboravim i udaljio se podosta od visoke nogometne razine, odjednom se pojavila priča o povratku Marija Balotellija u reprezentaciju. Čak i dio navijača zaziva njegov povratak, novu priliku.

"Osjećam se dobro nakon prošle dvije i pol godine, spreman sam za povratak u reprezentaciju, bilo bi to kao u snu. Kada bih znao da ću u ožujku biti pozvan, pješice bih krenuo iz Turske. Imam vrlo dobar odnos s Mancinijem, samo mi treba reći što od mene želi da se vratim u reprezentaciju i napravit ću to. S obzirom na svoje karakteristike, mogu igrati sa svima, čak i s Cirom", uvjeren je Balotelli.

Balotelli je spreman ispuniti što je potrebno da bi dobio pozivnicu.

"Mancini me nije zvao jer zna moj potencijal i zna da još nisam na toj razini. Sada imam vremena do ožujka da se podignem. Nisam ovdje kako bih se žalio što nisam pozvan, samo moram raditi da dosegnem svoju pravu formu, nisam daleko od toga", dodaje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!