Ostali sportovi

Veliki planovi za sljedeću godinu: '2022. mogla bi biti velika godina za Hrgovića'

Branimir Korać • petak, 19.11.2021.
Veliki planovi za sljedeću godinu: '2022. mogla bi biti velika godina za Hrgovića'
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Iako u 2021. godini nije dočekao borbu protiv velikog i kvalitetnog protivnika, Filip Hrgović završit će godinu još jednom borbom u koju ulazi kao veliki favorit. Protivnik će mu biti Scott Alexander...

Filip Hrgović prije nekoliko dana saznao je sljedećeg protivnika. Na priredbi u Las Vegasu borit će se protiv Scotta Alexandera, a više od samog protivnika, raduje ga činjenica da će boksati u Las Vegasu.

"Radujem se što ću se vratiti u ring i boriti se na velikom showu u SAD-u. Oduvijek sam želio boksati u Las Vegasu gdje se već borilo toliko velikih prvaka u teškoj kategoriji. Moj protivnik Scott Alexander je težak borac, ali ja sam naporno trenirao i bit ću spreman pružiti navijačima još jednu sjajnu izvedbu 4. prosinca", istaknuo je Hrgović.

Hrgovićev promotor Kalle Sauerland zahvalio je Eddieju Hearnu s kojim je u suradnji i organiziran ovaj meč.

"Oduševljeni smo što smo u suradnji s Eddiejem Hearnom i Matchroom Boxingom Filipu pružili ovu fantastičnu priliku za borbu u Las Vegasu u sklopu velikog događaja u MGM Grand Garden Areni. Ovo je prilika za Filipa da završi godinu novom pobjedom prije nego što se fokusira na naslove svjetskog prvaka 2022."

Željko Karajica dodaje kako je Filip spreman i vjeruje kako će 2022. godina biti velika godina za njega.

"Kao i uvijek, Filip se trudio da bude u vrhunskoj formi kada uđe u ring. Siguran sam da će mu borba u velikom showu kao što je ovaj u Las Vegasu dati još više motivacije. Filip je sve bliže izazovu za naslov svjetskog prvaka. 2022. može biti velika godina za njega, ali prvo mora proći preko Scotta Alexandera 4. prosinca."

Oglasio se i Eddie Hearn koji također tvrdi kako je Hrgović spreman za veliku 2022. godinu.

"Sjajno je vratiti Filipa u akciju prije kraja 2021. El Animal glasno kuca na vrata velikih protivnika u teškoj kategoriji, a sljedeće godine očekujemo da će razbiti ta vrata i sudjelovati i pobijediti u nekim velikim borbama."

FOTO: Jurica Galoić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!