Košarka

Jovanović uoči FMP-a: 'Morat ćemo biti energetski i mentalno na najvišoj razini'

Branimir Korać • petak, 19.11.2021.
Jovanović uoči FMP-a: 'Morat ćemo biti energetski i mentalno na najvišoj razini'
Foto: Pixsell

Cibona regionalnu sezonu nastavlja domaćim susretom protiv FMP-a koji ima vrlo dobru momčad o čemu svjedoče i njegovi rezultati ove sezone...

Cibona u subotu od 17 sati dočekuje u Domu Dražena Petrovića FMP, bivšu momčad Vladimira Jovanovića. Jovanović je svjestan kako Cibona neće imati nimalo jednostavan posao.

"Očekuje nas odličan protivnik koji igra u sjajnoj formi ove sezone. Imaju fenomenalne strance i neke iskusne igrače koji mogu riješiti utakmicu. Mi se pripremamo kao i za svakog protivnika, najbolje što znamo i možemo. Znamo što trebamo raditi, biti energetski i mentalno na najvišoj mogućoj razini te se nadam da ćemo biti zadovoljni na kraju utakmice", istaknuo je Jovanović.

Jakov Mustapić je među najiskusnijim igračima Cibone, smatra kako će biti jako bitno odgovoriti FMP-u istom energijom kakvom će se gosti postaviti.

"Očekuje nas ekipa koja igra u odličnoj formi ove sezone. To pokazuje i njihova pozicija na tablici koje nije iznenađujuća. Igraju visokim intenzitetom i bore se za svaku loptu i skok. Mi moramo na to odgovoriti svojom energijom i trudom te pokušati dočekati reprezentativnu pauzu u što boljem raspoloženju."

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!