Košarka

Iz FMP-a poručuju: 'Prepuštamo Ciboni ulogu favorita'

Branimir Korać • petak, 19.11.2021.
Iz FMP-a poručuju: 'Prepuštamo Ciboni ulogu favorita'

U devetom kolu ABA lige Cibona će u Domu Dražena Petrovića ugostiti momčad FMP-a, a gosti uoči dolaska u Zagreb tvrde kako je Cibona favorit...

Pred Cibonom je novi zahtjevan protivnik u ABA ligi, ali ovaj put gosti dolaze prepuštajući Cibosima ulogu favorita iako su u vrhu ljestvice s omjerom 6-2. FMP je dosta neugodan protivnik, ali u Zagreb dolazi neopterećen.

"Potpuno smo rasterećeni u ovom dvoboju i Ciboni prepuštamo ulogu favorita, samo želimo pružiti svoj maksimum. Sretni smo što ćemo igrati u jednom od hramova košarke", ističe trener FMP-a Nenad Stefanović.

"Cibona unatoč svojim godinama igra odlično i jako zrelo. S klupe ih odlično vodi Vlada Jovanović koji je uspostavio svoj stil igre. U nekim dijelovima susreta cijela petorka im je preko dva metra i to je velika kvaliteta", dodaje Stefanović.

Stefan Lakić ističe kako FMP mora obranom stvoriti preduvjete za dobar rezultat.

"Koncentracija mora biti na čvrstoj obrani, kontroli skoka i momčadskoj igri. Dobro radimo i želimo pobjedu s kojom bi se dodatno odvojili. Nadam se da ćemo uspjeti prikazati dobru igru u ovom susretu."

FOTO: FMP

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!