Košarka

Problemi s leđima doveli u opasnost sezonu mlade zvijezde Nuggetsa

Matej Kačan • ponedjeljak, 22.11.2021.
Problemi s leđima doveli u opasnost sezonu mlade zvijezde Nuggetsa

Novi problemi za Denver Nuggetse mogli bi biti oni s leđima Michaela Portera Jr. kojem je navodno ugrožena i čitava sezona zbog problema sa živcima...

Mladi krilni igrač Denver Nuggetsa Michael Porter Jr. u opasnosti je da već sad završi svoju sezonu zbog problema s leđima. Porter se bori s problemom sa živcima i mogla bi mu biti potrebna operacija.

Isti problem u "opasnost dovodi čitavu sezonu", prema navodima lokalnih medija iz Denvera, dok je trener Mike Malone početkom studenog rekao da će Porter biti van terena "na duže vrijeme."

Porter je propustio već sedam utakmica u nizu, a problemi s leđima nisu mu ništa novo. On je prije odlaska na sveučilište bio projiciran kao Top 3 talent u svojoj generaciji, ali je u sveučilišnoj sezoni na Missouriju upisao samo tri nastupa.

Zbog tih kroničnih problema je pao na 14. mjesto drafta 2018. kad su ga Nuggetsi uzeli, a zbog još jednog zahvata propustio je čitavu 2018/19 sezonu.

Sljedeće sezone napokon je zaigrao, a prošle je eksplodirao pa je dobio petogodišnji ugovor vrijedan 172 milijuna dolara. Bila je to kocka Nuggetsa koja se možda i neće isplatiti ako se ovi strahovi obistine.

Uz Porterovu ozljedu, van terena je već duže i Jamal Murray pa je Nikola Jokić ostao praktički bez velike pomoći pa će aktualni MVP lige morati odigrati sličnu sezonu ako želi uspjeh s Nuggetsima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!