Nogomet

Pochettino: 'Igrači znaju da smo u biznisu gdje postoje glasine'

Matej Kačan • četvrtak, 25.11.2021.
Pochettino: 'Igrači znaju da smo u biznisu gdje postoje glasine'

Trener PSG-a Mauricio Pochettino ne smatra da su na izvedbu njegove momčadi protivManchester Cityja utjecale glasine o trenerovom odlasku u Manchester United...

PSG je u petom kolu Lige prvak poražen kod Manchester Cityja, a trener Parižana Mauricio Pochettino smatra da na izvedbu njegovih igrača nisu utjecale glasine koje ga povezuju s gradskim rivalom suparnika, Manchester Unitedom.

"Igrači znaju situaciju, znaju da živimo u biznisu u kojem se pojavljuju nagađanja. Nekad su pozitivna, nekad negativna. To je sve što imam reći o tim glasinama", kazao je trener PSG-a.

Parižani su vodili i bili su na dobrom putu prema prvom mjestu, ali City je preokrenuo i slavio. Čak i po igri ostaje dojam da je PSG morao bolje.

"Da, razočarani smo, ali je isto tako City u prvom poluvremenu odigrao jako dobro, natjerali su nas da stojimo dublje. Bili su jako agresivni. Iskreno, treba im odati priznanje. No, nakon 0:0 u prvom poluvremenu smo zabili i bili smo mirni jer smo ih dobro kontrolirali."

PSG ipak nije uspio izdržati s vodstvom, Englezi su odigrali predobro da to ne bi naplatili golovima i ostavili su PSG na drugoj poziciji.

"Okolnosti utakmice su se promijenile i primili smo dva pogotka. Manchester City je jako dobra momčad. Cilj je bio kvalificirati se, a onda tek biti prvi. Slavili smo na Parku Prinčeva, izgubili smo ovdje. Razlika su remiji protiv Bruggea i Leipziga i zato smo drugi", kazao je.

Iako ga se povezuje s Manchester Unitedom, Pochettino je ostavio dojam čovjeka koji ostaje i nastavlja započeti posao.

"Čestitke Cityju, mi smo razočarani, ali moramo gledati naprijed. Napredujemo i sretan sam procesom. Stvari su bolje nego prije mjesec dana i mnogo bolje nego prije dva mjeseca. Malo po malo momčad napreduje", poentirao je Pochettino.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!