Nogomet

Van den Brom: 'Kontrolirali smo igru tijekom cijelog drugog poluvremena'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 25.11.2021.
Van den Brom: 'Kontrolirali smo igru tijekom cijelog drugog poluvremena'
Foto: Pixsell

U Genku su bili vrlo zadovoljni svojim nastupom te vjeruju kako su imali veliku priliku uzeti sva tri boda u ovom susretu...

Trener Genka John van den Brom isticao je zadovoljstvo samom igrom iako je upozorio kako je bilo dosta pogrešaka u dodavanjima.

"Igrali smo u istoj formaciji kao i inače, no nešto niže. Bili smo puni discipline, dobro kontrolirali loptu, ali naša dodavanja nisu bila dovoljno precizna. Gol smo dobili pogreškom našeg braniča, vidjeli smo to ranije na videu, ali negdje je došlo do pogreške u komunikaciji. U drugom dijelu imali smo kontrolu od početka, neke šanse s kojima smo mogli do pobjede, ali na kraju smo zadovoljni."

U prvih 11 krenuo je Ugbo, a Onuachu je ostao u hotelu.

"Plan je i bio startati s Ugbom, Onuachu se nije dobro osjećao i ostao je u hotelu. No definitivno smo planirali da Ugbo bude u našem sastavu."

Ugbo je potpuno opravdao povjerenje i bio je strijelac jedinog gola.

"Kada mi je lopta došla, znao sam što napraviti, opalio sam i pogodio. Želim igrati svaki tjedan, ali moram biti strpljiv i čekati na svoju priliku."

Kod gola Dinama zakasnio je Preciado koji je preuzeo odgovornost za primljeni gol.

"Kada igraš u obrani, moraš biti svjestan okoline, vidio sam bočnog igrača kako dolazi, ali sam zakasnio i lopta je otišla preko mene. Preuzimam svu odgovornost, pokušao sam, ali bio sam previsoko u formaciji."

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!