Tenis

Australci bolji od Mađara, Hrvatskoj u nedjelju treba samo bod

Matej Kačan • subota, 27.11.2021.
Australci bolji od Mađara, Hrvatskoj u nedjelju treba samo bod

Odlične vijesti za hrvatsku tenisku reprezentaciju stižu sa susreta Australije i Mađarske gdje su Australci slavili pa Hrvatskoj za prvo mjesto treba samo jedna pobjeda u tri meča u nedjelju...

Hrvatskoj Davis Cup reprezentaciji "poklopio" se i rezultat iz drugog dvoboja skupine, između Mađarske i Australije gdje su Australci slavili s 2-1 pa je sad za plasman u četvrtfinale u nedjelju dovoljan samo bod tj. jedna pobjeda od tri meča u nedjelju.

Mađari su bolje krenuli, u prvom meču je Zsombor Piros s 282. mjesta ATP ljestvice šokirao Johna Millmana s 2-1 u setovima, i to preokretom 4:6, 6:6, 6:3.

No, preokret je započeo Alex De Minaur s 2-0 u setovima protiv Martona Fucsovicsa, dok je u parovima Alex Bolt/John Peers kombinacija sa 6:3, 6:7, 6:3 bila bolja od Marozsan/Piros kombinacije.

Kalkulacije su sad sljedeće: Australci više ne mogu biti prvi, a drugi će biti ako Hrvatska svlada Mađarsku. Mađari mogu do prve pozicije samo s 3-0 protiv Hrvatske, dok svaki drugi rezultat naše tenisače smješta na prvo mjesto.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!