Vodeni sportovi

Vaterpolisti Jadrana u Ligi prvaka protiv Radničkog: 'Obrana će presuditi'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 29.11.2021.
Vaterpolisti Jadrana u Ligi prvaka protiv Radničkog: 'Obrana će presuditi'
Foto: Pixsell

Nakon što su se susreli na turniru regionalne lige, splitski Jadran i radnički sastaju se i u Ligi prvaka. Splićani se nadaju kako će ovaj put ipak slaviti...

Na turniru regionalne lige u Splitu, Jadran je ugostio između ostalih i Radnički, a taj njihov dvoboj okončan je bez pobjednika 14:14. Sutra se sastaju još jednom u sklopu Lige prvaka.

"Iza nas je iznimno naporan turnir, pet utakmica u tri dana traži iznimnu spremu. Na kraju smo odigrali jako dobro i završili na prvom mjestu u splitskoj skupini. Zadovoljni smo turnirom, osim u tom susretu protiv Radničkog, u svim drugim utakmicama smo slavili", kaže kapetan Jadrana Anđelo Šetka za Slobodnu Dalmaciju.

Šetka ističe kako će u ovom susretu biti vrlo bitno napraviti dodatni napor u obrani kako bi se došlo do pobjede koja je izmaknula u prošlom susretu u regionalnoj ligi.

"Trebamo napraviti neki blok više, imati obranu više, da to izgleda drugačije. Malo je tu i do novih pravila koja idu u smjeru da vaterpolo bude atraktivniji, da se igra s više golova. Nama napad funkcionira vrlo dobro. Naglasak je na obrani da se s kojim blokom više primi manje golova, to je put kojim trebamo ići u utorak."

Susret između Jadrana i Radničkog na rasporedu je u utorak od 19 sati.

FOTO: Milan Šabić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!