Nogomet

Tomić: 'Morat ćemo odigrati taktički gotovo savršeno ako želimo prolaz'

Mihaela Bradovski • utorak, 30.11.2021.
Tomić: 'Morat ćemo odigrati taktički gotovo savršeno ako želimo prolaz'
Foto: Pixsell

Rijeka u četvrtfinalu Kupa gostuje na Maksimiru kod Dinama. Goran Tomić očekuje tešku utakmicu i dobar nastup svoje momčadi...

Ždrijebom četvrtfinala Kupa nisu bili zadovoljni niti u Dinamu, a niti u Rijeci. I jedni i drugi izvukli su vrlo teškog protivnika.

"Izvukli smo najtežeg protivnika, ali ako želite doći do kraja, onda morate pobijediti sve po redu. Na nama je da pružimo svoj maksimum i probamo proći u sljedeće kolo", kaže Goran Tomić.

Tomića ne zavaravaju igre toplo-hladno Dinama.

"Dinamo je uvijek jak, imao je i ove sezone odličnih utakmica, ali i faza kada nije igrao tako dobro, ali je u svakom slučaju najzahtjevniji protivnik. Isto tako je i Dinamu ovo jako bitna utakmica kao i nama. Morat ćemo odigrati taktički gotovo savršeno i iskoristiti svaku priliku te nazad biti maksimalno koncentrirani."

"Sigurno će biti s jedne strane i taktičkog nadmudrivanja, najvažnije je da ispunimo sve ono što dogovorimo, ali i imamo dozu sreće koja je u ovim utakmicama najbitnija."

Tomić ne odustaje od otvorenog nogometa i kod kuće i u gostima.

"Bilo to kod kuće ili u gostima, jednostavno želim da igramo na isti način. Moramo ispraviti neke greške, ali generalno sam zadovoljan kako igramo u gostima."

Većih promjena u kadru za ovaj susret nema.

"U odnosu na prošlu utakmicu nema nekih promjena osim što se Prince vraća u konkurenciju."

FOTO: Emica Elveđi/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!