Rukomet

IHF potvrdio: Svjetsko prvenstvo rukometašica održat će se s gledateljima na tribinama

Branimir Korać • srijeda, 01.12.2021.
IHF potvrdio: Svjetsko prvenstvo rukometašica održat će se s gledateljima na tribinama
Foto: Pixsell

Bez obzira na epidemiološku situaciju u svijetu koja nije dobra, predsjednik IHF-a Hassan Moustafa potvrdio je kako promjene plana o prisustvu navijača na tribinama, neće biti...

Niti pojava omikron soja virusa koja je natjerala dio država na pooštravanje mjera, neće biti promjene plana i gledatelji će biti prisutni na tribinama za vrijeme Svjetskog prvenstva rukometašica.

Predsjednik IHF-a Hassan Moustafa poručio je kako će se organizatori pridržavati naputaka koje je donijela španjolska vlada.

"Prema španjolskim vlastima, trenutno je dopušteno popuniti dvorane do 80 posto kapaciteta. IHF će učiniti sve da osigura sigurnost svih uključenih. Odluka da se primaju samo cijepljene osobe jedna je od najvažnijih zdravstvenih mjera predostrožnosti za ovaj događaj. Rizik od infekcije ćemo svesti na minimum i naravno, nadamo se da neće biti nitko zaražen", poručio je Moustafa.

Na ulasku u dvorane primjenjivat će se takozvani 2G sustav, znači na tribine će moći samo cijepljeni i oni koji su preboljeli koronavirus.

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!