Nogomet

Dambrauskas: 'Najvažnije je da smo prošli i da se možemo okrenuti ligi'

Matej Kačan • srijeda, 01.12.2021.
Dambrauskas: 'Najvažnije je da smo prošli i da se možemo okrenuti ligi'
Foto: Pixsell

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas prokomentirao je pobjedu svoje momčadi nad Lokomotivom u golijadi s devet golova, ali nije upao u euforiju...

Nakon hajdučke rapsodije u Kranjčevićevoj, trener Valdas Dambrauskas i dalje je čvrsto na zemlji. Prema njemu, cilj je zasad ostvaren, a već se Hajduk okreće novim izazovima u ligi.

"Najvažnije je da smo prošli dalje i sada se možemo u potpunosti koncentrirati na prvenstvo. Sretan sam što smo zabili šest golova i koliko smo toga kreirali", rekao je, pa se osvrnuo na slabije strane:

"Nisam zadovoljan načinom na koji smo primali golove, a pogotovo trenucima u kojima smo ih primali i to moramo analizirati. U tome moramo biti bolji. Mislim da smo na dobrom putu. Suradnja igrača u napadu je bila vrlo dobra", kazao je Litavac.

Bijele sad čekaju nove obveze u Zagrebu, u nedjelju ih čeka najveći dvoboj hrvatskog nogometa, dvoboj s Dinamom na Maksimiru.

"Odmorit ćemo se, a onda imamo tri dana za pripremu. Mislim da je to dovoljno. Samopouzdanje nam raste i vjerujem da ćemo protiv Dinama biti dobri. Sutra ću ih sa svojim stožerom pogledati i doći ćemo spremni u Zagreb", zaključio je.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!